Bedoeld is: antroposofie in de media. Maar ook: in de persbak van de wijngaard, met voeten getreden. Want antroposofie verwacht uitgewrongen te worden om tot haar werkelijke vrucht door te dringen. Deze weblog proeft de in de media verschijnende antroposofie op haar, veelal heerlijke, smaak, maar laat problemen en controverses niet onbesproken.

maandag 11 mei 2009

Vacature

Dit is de A12 tussen Woerden en Gouda, ter hoogte van de Reeuwijkse Plassen.

Ik keek vandaag weer eens op de website van bd-opleiding Warmonderhof, of er nog iets nieuws op stond. Integendeel, alles wat maar riekt naar actualiteit, zoals ‘Agenda’, ‘Nieuws’ en ‘Fotoboek’, was nog in het vorige jaar blijven steken. Op één ding na: ‘Vacatures’. Daar stond iets wat ik zelfs op de website van de bd-vereniging – en die volg ik de laatste tijd goed, sinds ik weet dat daar nieuwe ontwikkelingen te verwachten zijn – niet ben tegengekomen. Net zo min als bij die van Demeter trouwens.

De ‘Vacatures bij Warmonderhof’ zijn wél helemaal bij de tijd. Bovenaan staat:

‘27 april 2009 13:24: Gezocht, secretaris BD vereniging De BD-vereniging heeft haar standplaats in Dronten. Zij zoekt per direct een beleidsmedewerker/secretaris.’

Onder de link staan de specificaties:

‘Standplaats: Dronten

Taken: Ondersteunen van ledenactiviteiten en ontwikkelen van nieuwe initiatieven, samen met leden. Organiseren van ontmoetingen tussen leden. Samenwerken met het (inter)nationale biologische werkveld. Algemene PR van de vereniging en bijdragen aan ledenblad Dynamisch Perspectief.

Wij vragen:
– werkervaring in en binding met biologisch-dynamische landbouw en antroposofie
– HBO/WO werkniveau
– Zelfstandige inzet en soepele communicatie

Indiensttreding: zo spoedig mogelijk

Aanstelling is voor 16 tot 20 uur per week, ook het oppakken van deeltaken in een team behoort tot de mogelijkheden.’

Het is niet mijn gewoonte om reclame te maken of vacatures te plaatsen. Maar gezien mijn vorige bericht ‘Richtlijnen’ op 28 april is dit een mooie aanvulling.

1 opmerking:

John Wervenbos zei

Mooie baan lijkt me. Voor mij te ver weg. (Dronten.)

Labels

Over mij

Mijn foto
(Hilversum, 1960) – – Vanaf 2016 hoofdredacteur van ‘Motief, antroposofie in Nederland’, uitgave van de Antroposofische Vereniging in Nederland (redacteur 1999-2005 en 2014-2015) – – Vanaf 2016 redacteur van Antroposofie Magazine – – Vanaf 2007 redacteur van de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen, die de Werken en voordrachten van Rudolf Steiner in het Nederlands uitgeeft – – 2012-2014 bestuurslid van de Antroposofische Vereniging in Nederland – – 2009-2013 redacteur van ‘De Digitale Verbreding’, het door de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) uitgegeven online tijdschrift – – 2010-2012 lid hoofdredactie van ‘Stroom’, het kwartaaltijdschrift van Antroposana, de landelijke patiëntenvereniging voor antroposofische gezondheidszorg – – 1995-2006 redacteur van het ‘Tijdschrift voor Antroposofische Geneeskunst’ – – 1989-2001 redacteur van ‘de Sampo’, het tijdschrift voor heilpedagogie en sociaaltherapie, uitgegeven door het Heilpedagogisch Verbond

Mijn Facebookpagina

Volgen op Facebook


Translate

Volgers

Herkomst actuele bezoeker(s)

Totaal aantal pageviews vanaf juni 2009

Populairste berichten van de afgelopen maand

Blogarchief

Verwante en aan te raden blogs en websites

Zoeken in deze weblog

Laatste reacties

Get this Recent Comments Widget
End of code

Gezamenlijke antroposofische agenda (in samenwerking met AntroVista)