Bedoeld is: antroposofie in de media. Maar ook: in de persbak van de wijngaard, met voeten getreden. Want antroposofie verwacht uitgewrongen te worden om tot haar werkelijke vrucht door te dringen. Deze weblog proeft de in de media verschijnende antroposofie op haar, veelal heerlijke, smaak, maar laat problemen en controverses niet onbesproken.

zondag 9 augustus 2009

Euritmiefoto’s

Nog steeds de snelweg. Met daar tegenover de sloot van de andere dagen, naast de ventweg namelijk, met onder andere de zwanen.

Ik heb de laatste tijd veel te weinig aan kunst gedaan. Pure kunst bedoel ik. Gelukkig vond ik vandaag weer iets moois. Eigenlijk is het een vervolg op 15 juni in ‘Trappenhuis’, waarin ik schreef:

‘Nu heb ik onlangs fotografe Charlotte Fischer ontdekt (met dank aan “Anthromedia”), gespecialiseerd in euritmie- en theaterfotografie, die een geheel eigen stijl heeft ontwikkeld.’

Het blijkt dat ik haar veel eerder had kunnen ontdekken. Weer eens op bezoek bij het Euritmie Impresariaat, ging ik naar de ‘Downloadpagina voor publiciteitsdoeleinden. Foto’s en persberichten’, via de kopjes ‘achtergronden’ en ‘downloads’. Daar stond onder ‘Symphonie / Eurythmie 2008’ een hele serie foto’s van Charlotte Fischer, met deze aanwijzigingen:

‘klik op gewenste afbeelding om het downloaden te starten (foto’s vrij van rechten; wel bronvermelding!)

Klik vervolgens op de rechter muisknop (bij Windows) en kies: Afbeelding opslaan als...

persbericht onder de laatste foto’s’

Een beetje cryptisch misschien, maar als u simpel gaat naar de downloadpagina, dan wijst het zich vanzelf. Ondertussen kunt u genieten van zeventien van de prachtigste euritmiefoto’s.

PS. Afgelopen dinsdag meldde ik in ‘Klantengroepen’ dat ik bij leven en welzijn vandaag mijn vierhonderste bericht zou bereiken. Dat is gelukt. Weer een mijlpaaltje dus.

3 opmerkingen:

Frans Wuijts zei

Gefeliciteerd met je 400ste Michel! Nu op weg naar de 500 en en ik eis graag met je mee.

Frans Wuijts zei

reis, natuurlijk

John Wervenbos zei

Op naar de volgende mijlpaal Michel. Daarbij succes en aanhoudend plezier toegewenst.

Labels

Over mij

Mijn foto
(Hilversum, 1960) – – Vanaf 2016 hoofdredacteur van ‘Motief, antroposofie in Nederland’, uitgave van de Antroposofische Vereniging in Nederland (redacteur 1999-2005 en 2014-2015) – – Vanaf 2016 redacteur van Antroposofie Magazine – – Vanaf 2007 redacteur van de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen, die de Werken en voordrachten van Rudolf Steiner in het Nederlands uitgeeft – – 2012-2014 bestuurslid van de Antroposofische Vereniging in Nederland – – 2009-2013 redacteur van ‘De Digitale Verbreding’, het door de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) uitgegeven online tijdschrift – – 2010-2012 lid hoofdredactie van ‘Stroom’, het kwartaaltijdschrift van Antroposana, de landelijke patiëntenvereniging voor antroposofische gezondheidszorg – – 1995-2006 redacteur van het ‘Tijdschrift voor Antroposofische Geneeskunst’ – – 1989-2001 redacteur van ‘de Sampo’, het tijdschrift voor heilpedagogie en sociaaltherapie, uitgegeven door het Heilpedagogisch Verbond

Mijn Facebookpagina

Volgen op Facebook


Translate

Volgers

Herkomst actuele bezoeker(s)

Totaal aantal pageviews vanaf juni 2009

Populairste berichten van de afgelopen maand

Blogarchief

Verwante en aan te raden blogs en websites

Zoeken in deze weblog

Laatste reacties

Get this Recent Comments Widget
End of code

Gezamenlijke antroposofische agenda (in samenwerking met AntroVista)